29€ για Γυναικολογικό Έλεγχο (Υπερηχογραφικός-Μικροβιολογικός)

29€ για Γυναικολογικό Έλεγχο (Υπερηχογραφικός-Μικροβιολογικός), στο MEDLAB Ιατρικό Ινστιτούτο στο Μαρούσι (Έναντι Σταθμού ΗΣΑΠ ΚΑΤ)
29 €
Αρχική τιμή: 160 €
Έκπτωση: 81.9 %
Κέρδος: 131 €
262 Ημέρες για να λήξει.
Πληροφορίες

 

Όροι και στοιχεία της προσφοράς:

 • Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2018
 • Δεν απαιτείται προπληρωμή, δεν απαιτείται η χρήση πιστωτικής κάρτας! Εκτυπώνετε το κουπόνι και εξοφλείτε το ποσό κατά την επίσκεψή σας στο MEDLAB
 • Η προσφορά αφορά:
  • 29€ (από 160€) για έναν Γυναικολογικό Έλεγχο (Υπερηχογραφικός-Μικροβιολογικός) που περιλαμβάνει τις εξής εξετάσεις: Υπέρηχος Μαστών, Υπέρηχος Ελάσσονος Πυέλου (Μήτρας-Εξαρτημάτων), Κολπική Καλλιέργεια (καλλιέργεια αερόβια-αναερόβια, μύκητες, τριχομονάδες, κόκκοι)
 • Δείτε πληροφορίες για τον Υπέρηχο Μαστών εδώ
 • Η λήψη επιχρίσματος για την Κολπική Καλλιέργεια γίνεται από εξειδικευμένη λήπτρια.
 • Ο Υπέρηχος Μαστών και ο Υπέρηχος Ελάσσονος Πυέλου (Μήτρας-Εξαρτημάτων) ιδανικά πραγματοποιούνται την 3η με 10η ημέρα του κύκλου.
 • Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού 3 μέρες πριν στα τηλέφωνα 210 8053176 και 210 6143115.
 • Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το κέντρο, τουλάχιστον 1 - 2 μέρες πριν.
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτ. έως Παρ. 07.30 - 21.00 και Σάβ. 08.00 - 13.00, εκτός από τις επίσημες αργίες

 

Περιγραφή προσφοράς:

Υπέρηχος Ελάσσονος Πυέλου Μήτρας – Εξαρτημάτων
Ο Υπέρηχος Ελάσσονος Πυέλου Μήτρας – Εξαρτημάτων είναι μία ανώδυνη εξέταση που γίνεται εξωτερικά (διακοιλιακά) και με την οποία ελέγχεται η ανατομία της μήτρας και των ωοθηκών. Με τον υπέρηχο εντοπίζονται τυχόν προβλήματα όπως κύστες, πολυκυστικές ωοθήκες, ινομυώματα κλπ.

Ο Υπέρηχος Mαστών
Ο Υπέρηχος Mαστών είναι μία διαγνωστική μέθοδος ανώδυνη και ακίνδυνη, δεν υπάρχει κανενός είδους ακτινοβολία και μπορεί να επαναλαμβάνεται όσο συχνά χρειάζεται άφοβα. Αφορά τη χρήση υπερήχων για τον πλήρη έλεγχο του μαστού και της μασχαλιαίας χώρας (έλεγχος λεμφαδένων αυτής). Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Καλλιέργεια Κολπικού Υγρού
Ένα από τα συχνότερα προβλήματα που απασχολούν τις νέες γυναίκες είναι οι κολπίτιδες. Με τον όρο κολπίτιδα εννοούμε τη φλεγμονή του κόλπου. Η κολπίτιδα συνήθως εκδηλώνεται με την ύπαρξη κνησμού και αυξημένων υγρών από τον κόλπο, τα οποία ορισμένες φορές είναι δύσοσμα. Η κολπίτιδα, αν και στην πρώτη ματιά φαίνεται κάτι απλό, μπορεί να αποτελέσει ένα από τα δυσκολότερα στην αντιμετώπιση τους προβλήματα. Στην περίπτωση της κολπίτιδας αναπτύσσονται κάποιοι παθογόνοι μικροοργανισμοί σε βάρος της φυσιολογικής χλωρίδας, διαταράσσοντας έτσι την ισορροπία του κόλπου. Το pH διαταράσσεται και αυτό κλινικά εκδηλώνεται με τη μορφή κνησμού και υγρών στο κόλπο. Με την καλλιέργεια των κολπικών εκκρίσεων αναγνωρίζεται ο παθογόνος παράγοντας και χορηγείται η κατάλληλη αντιβιοτική ή αντιμυκητιασική αγωγή.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

 

Περιγραφή επιχείρησης:

MEDLAB Ιατρικό Ινστιτούτο

Το MEDLAB Ιατρικό Ινστιτούτο από την ίδρυσή του (1992) εξειδικεύτηκε στα μεταβολικά νοσήματα των οστών. Σήμερα, μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας, έχει να επιδείξει πλούσιο επιστημονικό και ερευνητικό έργο.

Το Εργαστήριο Βιοπαθολογίας του MEDLAB καλύπτει όλους τους τομείς της Εργαστηριακής Ιατρικής και είναι οργανωμένο σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Επίσης είναι διαπιστευμένο με ISO 9001 και ελέγχεται από καθημερινό ποιοτικό έλεγχο, αλλά και από δύο επισήμους φορείς εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου (ΕΣΕΑΠ και BIORAD).

Τμήματα Βιοπαθολογικού Εργαστηρίου
Αιματολογικό, Βιοχημικό, Ανοσολογικό, Ορμονολογικό, Αλλεργιολογικό, Καλλιεργειών

Άλλα τμήματα του MEDLAB
Υπερήχων, Triplex, Οστεοπόρωσης, Ενδοκρινολογικό, Γυναικολογικό

Ειδικά τμήματα του MEDLAB
Ελέγχου οστεοπόρωσης, χαρτογράφησης σπίλων, υπερήχων δέρματος, ελέγχου ιγμορίτιδος (χωρίς ακτινοβολία), φωτοδυναμικής θεραπείας, μέτρησης οστικής πυκνότητας σε παιδιά

 

 


MEDLAB

Ηροδότου 31, Μαρούσι (Έναντι Σταθμού ΗΣΑΠ ΚΑΤ)

τηλ.: 210 8053176, 210 6143114 -5

mail@medlab.gr

www.medlab.gr 

www.medlabnews.gr 

Facebook


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη